Annons
AnnonsV A C A Y


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Amager Strand var riktigt riktigt bra och vi har haft härligaste dagen på länge. Vi har solat, badat, ätit jordgubbar till lunch, ätit glass och bara njutit. Amager strand kan jag starkt rekommendera om ni är i Köpenhamn, det var så mysigt och perfekt om man vill komma bort lite och bara lapa sol. Eftersom vi bor precis vid centralstationen gick vi dit, hoppade på öressundståget en station klev av vid N0rreport och hoppade på en tunnelbana mot Amager Strand. Vi var där på 15 min, hur smidigt som helst. Nu ska vi duscha av oss och gå ut och äta en härlig middag, sista kvällen här ju. Så vi ska njuta lite extra =)

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/s-n-e-a-k-y-2/