Annons
AnnonsV I E N N A D A Y O N E


IMG_1612-0.JPG

IMG_1614.JPG

IMG_1611.JPG

IMG_1492.JPG

IMG_1491.JPG

IMG_1490.JPG

IMG_1497.JPG

IMG_1493.JPG

IMG_1487.JPG

IMG_1494.JPG

IMG_1488.JPG

IMG_1498.JPG

Som sagt befinner mig just nu i Vienna tillsammans med Olympus och bloggare från Europa, igår var en fullspäckad dag med information, workshops och foto. Vi besökte den välkända julmarknaden här i Wein, så fint det är här. Otroligt många fina byggnader och mysiga ställen. Under dagen som sagt fick vi olika uppdrag där vi dels skulle fota olika bilder. Det var uppdelat i fem kategorier, det var en serie med tre bilder, en selfie, ett stilleben och en streetstyle bild. Det var så roligt och lärorikt, det är lättare att prestera och ge allt när man har press och en viss tid på sig. Nu ska vi åka in till stan innan det är dags att flyga hem igen. Vi hörs lite senare med fler bilder. Puss!

– I’m in Vienna with Olympus and alot of bloggers from Europa. Yesterday we have a long day with workshops and alot of photo. It was so fun, above you can see some photos from yesterday. Vienna is so beautiful, i have to go back amazing town. Now it’s time for hit the city before we flying home. Kiss!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/lucka-nr-4/