Annons
AnnonsV I G Å R D A


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som jag skrev tidigare är min käre mor här på besök =) så vi har verkligen bara myst hela dagen, shoppat, fikat och lunchat på Vigårda. Det är ett hett mattips här i Stockholm, det smakar inte direkt som donken om vi säger så haha. Så mycket godare och hundra gånger fräschare. De har även även glutenfritt bröd där, vilket inte är så vanligt här i storstaden. Gillar verkligen deras koncept och inredning. Ikväll blir det nog bara att mysa hemma i lägenheten, laga någon god middag och kanske se på någon film. Kvalitéstid med mammsen kan inte bli fel. Dagens får ni senare. Puss på er!

– From todays hang out with the best mum in the world. We eat on Vigårda in Stockholm, so nice place. Todays outfit is up on the blog later. Kiss babes!

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/t-b-t-2/