Annons
AnnonsVACATION OUTFITS


PicMonkey Collage outfits 2 turkey.jpgPicMonkey Collage 1 outfit turkey.jpgPicMonkey Collage outfits 3.jpg.jpg

Jag har samlat ihop alla mina semesteroutfits, vilket blev hela åtta stycken. Som jag skrev tidigare så blir man så mycket mer inspirerad när man har lite färg på kroppen och värmen är i luften. Alla outfits blir ju så mycket finare med bara ben. Som alltid så är det ju så förbaskat roligt att höra vilken look som ni gillade allra mest. Att få respons från er, är det bästa jag vet =) Jag blir varm i hela hjärtat. Så känner du för att skriva vilken du föredrar mest, skulle jag bli himlans glad. Nu blire soffhäng deluxe med något gottigt!

– Here is my latest outfits from my vacation. It’s so fun to hear which on you like most? so if you have a favorite look? Just hit me!

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/palmtrees-in-my-shades/