Annons
AnnonsW H A T E V E R


IMG_0081.jpgIMG_0080.jpg42.jpg
IMG_008068969.jpg
Godmorgon! Nu är vi påväg till älskade Göteborg, och vi är så taggade och laddade. Kan hända att det blir lite övertagg här på bloggen haha. Jag har ju velat gått på Summerburst så länge, och inte blivit av typ 3 år i rad och så befinner jag mig i Turkiet när det väl är i Stockholm så tack snälla Junkyard för jag fick chansen att åka på det i Göteborg. Det verkar även som vi ska ha solen och värmen på vår sida, det står 23 grader och sol. Så hoppas det stämmer. På riktigt finns det något härligare än festivaler? Jag älskar det och är en riktigt festivalmänniska. Sol, dans, musik, bästa vänner och ett jäkla drag. Det är också alltid så härlig stämning på festivaler, festival-modet är så fint med och även en stor trend i sommar. Skulle kunna gå runt i festival-kläder hela dagarna haha. Påtal om det, så har jag ordnat fetaste inlägget till er som kommer upp senare idag med massvis utav grymma tips inför festivaler. Hela outfiten får ni senare. Hope you like it!

bandana_UrbanOutfitters / tee_Junkyard / glasses_komono /

– Goodmorning! Now we are of to Gothenburg for the swedish house festival Summerburst. Thanks to lovely Junkyard who made this possible.  We are so excited! I have never been on Summerburst before. 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/h-o-l-i-d-a-y/