Annons
AnnonsW H I T E I S T H E N E W B L A C K


20140516-234105.jpg

20140516-234116.jpg

20140516-234129.jpg

Jag måste bara kika in och visa er mina fina vita sneakers som kommit, bloggade ju om dessa godingar för ett tag sedan. Jag kan typ inte sluta titta på dem, hur perfekta? Tyvärr är de slutsålda på Nelly. Finns dock i andra färger, men de vita är slut. Är det så att ni får tag i något par kan jag meddela att de är väldigt stora i storlekarna. Jag brukar ha 36-37 är väl mer åt 36 men dessa har jag 35 i. Haha 35? Känns så litet, dom är så gulliga, värsta mini. Jag kan tänka mig att jag kommer bo i dessa i sommar hihi.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/c-a-r/