AnnonsW I S H


WISH.jpgSkärmavbild 2014-042427-18 kl. 22.46.44.jpg

Om nästan exakt en vecka så fyller jag år, nämligen 24. Jag förvandlas alltid till ett litet barn när jag fyller år, mina vänner, familj men framförallt min pojkvän tycker nog jag är lite knäpp. Varje födelsedag för mig är så viktig haha, jag vill typ alltid bli firad samma dag, bli väckt med sång och tårta till frukost haha. Nu låter jag som en bortskämd snorunge, inte så jag menade haha. Men jag har alltid tyckt att det är något speciellt med att fylla år och älskar även att fira andras på deras födelsedagar. Att överraska och ge presenter till andra, kan ju vara något utav de roligaste som finns. Den glädjen! Ovan är lite grejer som står högst på listan. Bidrag till kommande resa, Nytt objektiv, vita Birkenstocks m.m

1.Weekday 2.Marc, 3.Birkenstocks 4.Marc by, 5. 17-40 mm Tamron, 6.Marc by Marc Jacobs, 7.Vacay-money, 8.Weekday

– This is what i wish for my birthday, new line, money for traveling, white birkenstocks and so on. One week left to my birthday. I can’t wait!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIV
Laddar http://rebfre.chic.se/summer-lemonade-by-me/