Annons
AnnonsW I S H


VACAY.jpg

Idag önskar jag att jag vaknade upp på Numa Beach i Avsallar i Turkiet, till sol, blå himmel och 30 grader. Precis vad jag gjorde för bara några dagar sedan, hade jag gjort det idag hade jag mer än gärna gått omkring såhär. Jag har fått lite dille på mina baddräkter, man kan bära de både på stranden, men även under en skjorta eller till ett par höga jeansshorts som en body. Min inspiration idag, solen och värmen hoho? Kom tillbaka tack!

swimsuit_h&m / hat_Nelly / necklace_nelly / shirt_filippak / shoes_nike

– My wish outfit today! Hello summer and sun? Where are you? I miss you ..

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/all-black-everything/