Annons
AnnonsWHITE AND COLORS


Outfits 1.jpgoutfits 2.jpg

PicMonkenny Collage outfits2.jpg.jpg

 

 

Godmorgon tisdag =) Startar dagen med sex utav mina senaste looks, det märks att man går mot ljusare tider. Det blir genast så mycket mer ljusa toner och mer färg. I like it!  Annars då? Jo idag väntas en dag full av jobb och imorgon är det valborg, vad är egentligen valborg haha? Känns inte som det är något speciellt om man typ inte bor i Lund eller Uppsala. Tror inte det händer något särkilt på Valborg här i Stockholm?  Jag kommer troligtvis spendera kvällen med att grilla, dricka vin och umgås med fina vänner. Hur kommer ni spendera er valborg? Vore även roligt att höra vilken look som är er absoluta favorit =)

– Goodmorning Tuesday! Today i have alot job to do, i just wanted to show you my latest looks. Do you have a favorite look? Please tell me!

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/o-c-e-a-n/