Annons
AnnonsWhite & Black


IMG_0763.JPG

IMG_0768.JPG

IMG_0767.JPG

IMG_0769.JPG

IMG_0761.JPG

Pants_Belleshoes / knit_imsocom/ jacket_bikbok / shoes_dinsko / bag_scorett

Såhär har jag glidit omkring idag i världens skönaste och bästa byxor. Vet dock inte vad som hände med min hy? Jag är vit som ett spöke haha, dags att spraytanna sig tror jag minsann. Fick med mig lite från Ikea, mest fina julgrejer, jag längtar tills jag ska få julpynta här hemma. Så mysigt! Nu ska jag krypa ner i soffan och snart se på bästa PH haha, så beroende! Imorgon väntas event med Briska, ska bli så roligt!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/pink-ballons/