Annons
AnnonsWHITE IS THE NEW BLACK


Skärmavbild 201nn4-04-17 kl. 22.49.30.jpg
Vitt älskade vitt. Det är ju så förbannat fräscht nu till våren och sommaren. Känns som jag alltid vill bära vitt, dock vill jag gärna få lite mer färg på kroppen innan. Högst upp på min vita lista står en vit jumpsuit följt av vita byxor och vita tofflor. Hatten är redan inhandlad, äntligen fann jag den perfekta. Den vill jag gärna sitta med på en strand nu och lapa sol. Hur fina är inte tofflorna? Var helt säker på att jag skulle slå till på de vita Birkenstock tills jag fick syn på dessa godingar till en tredjedel av priset. Kan nog bli så att jag slår till på dessa istället hihi. Det är även väldigt fint med vita bågar till sommaren. Nu ska jag sluta snacka vitt och pussa på min kille. Vi hörs imorgon finisar!

1. here  2. here 3.here 4. here

I love white, white is the new black. Here is four things on my ”white must have” list. First is the perfect white jumpsuit. Do you have any tip? 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/adidas-torsion/