Annons
AnnonsWHITEISTHENEWBLACK


image-34Skärmavbild 2014-0 hhö4-22 kl. 09.17.40.jpg

 

Som sagt vitt är ju bara för härligt. Här ovan ser ni mina senaste inköp i vitt, rådiggar alltihop. Längtar tills jag ska få inviga hatten, känns skönt att äntligen ha hittat den perfekta. Jag vet att jag letade efter liknande hatt superlänge förra sommaren. Skorna har jag redan använt flera gånger, de är så fina och så sköna. Jag sitter just nu med lite modejobb till Chic som jag ska skicka in innan det är dags för nästa jobb i stan. Vi hörs lite senare, pusssss!

shoes_monki / hat_bikbok / bag_zara / watch_becksurhandel / sunnies_imso

– I love white, my favorite color in the summer. It’s so fresh! Here is my latest but in white. I’m longing to wear the hat, i think this white hat is the perfect hat this summer.

 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/i-g/