Annons
AnnonsWorking nine to five.


Haha coolt, idag jobbade jag faktiskt 9 till 5 som låttexten. Jobbar, jobbar och jobbar der känns som om att det är de enda jag gör? Men jag gillart, och jag trivs som fisken i vattnet, massa money får jag ju med, så det är det ju värt. Men ändå ibland känns de lite segt när det är världens sommarväder och man står inne i en butik till klockan 7 på kvällen. Skulle vilja vara ute och sola o bada mera och kunna hitta på saker. Men lite ledig är jag ju? Har ju tagit ledigt för Hultsfred och sen jobbar jag bara till 8:e augusti plus att jag har lite strödagar sådär. Men är bara ledig en hel helg på hela sommaren och det är nu i helgen. Jag jobbar bara 9-2 på fredagen sen bär det nog av till Öland? inte riktigt bestämt mig än det blir ju jag och pappsen sen äre massa annat folk där. Men de kanske de är värt? Åka ner och chilla och umgås lite med familjen och abra sola,bada och grilla 🙂 med tanke på att de skulle bli klockrent väder! När jag ändå har möjligheten att åka dit, de är ju döskönt där och hur fint som helst? Det är ju ändå ingen direkt hemma här, alla är ju borta typ eller sjuka eller jobbar? Så det blir nog att jag åker till Öland iaf? Eller vad tycker ni? man har kanske tid för annat sen? Imorrn jobbar jag 09.00-19.00 sjuuukt länge, hur ska jag klara mig? Men jag är superglad att jag har det jobbet, de är itne så! 🙂

Maria Sjuk
Lisa Sjuk
Erika Uppsala
Klara Pluggar/bortrest
Anton Kroatien
Disa Smögen
Sara Smögen
Idisen Arboga 🙁

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/sunny-day_667810/